ČAJ ZA SVE PROBLEME: Recite ZBOGOM vrtoglavici, lošem holesterolu, bolesti štitne žlijezde..

 


Usled ubrzanog stila života, mnogi ljudi ne obraćaju pažnju na ishranu. Svi smo previše zauzeti da konzumiramo adekvatne i balansirane obroke. Umesto toga mi jedemo ono što nam je pri ruci i brzo.

Kao rezultat toga, nosimo se sa raznim zdravstvenim problemima. Štaviše, kada dodate svakodnevni stres, prilično je teško održati zdravlje. (Tekst se nastavlja ispod)

Ovde vam predstavljamo jednu od najlekovitijih biljaka na svetu – majčinu dušicu. Majčina dušica je neverovatno bilje koje ima sposobnost da poboljša vaše zdravlje.

Ovo bilje je prirodan izvor minerala poput gvožđa, kalijuma i kalcijuma. Štaviše, ono je i moćan antioksidant.

– Umiruje kašalj i bronhitis.

– Reguliše krvni pritisak.

– Tretira hroničnu iscrpljenost i astmu.

– Stimuliše formiranje crvenih krvnih ćelija.

– Bori se protiv vrtoglavice, lupusa, multiple skleroze i Hašimoto tiroidize. (Tekst se nastavlja ispod)

Dakle, redovno konzumiranje majčine dušice može biti vrlo dobro za vaše zdravlje. Rezultate ćete primetiti već za nekoliko dana. (Tekst se nastavlja ispod)

Sastojci:

– šaka majčine dušice (sveže ili sušene)
– 1 šolja vode
– med (po želji)

Uputstvo:

Jednostavno, operite majčinu dušicu i stavite je u činiju. Zatim prokuvajte vodu i prelijte je preko majčine dušice. Nakon nekoliko minuta ocedite mešavinu kako biste uklonili čvrste delove.

Ukoliko želite da zasladite napitak, slobodno dodajte med. Konzumirajte ovaj napitak svakodnevno i bićete oduševljeni rezultatima.

Primjedbe