REGULIŠE VISOK HOLESTEROL I UBRZAVA METABOLIZAM: Ova smjesa će vam preporoditi organizam!

 


Ovi poznati lijekovi narodne medicine svojim moćnim svojstvima liječe mnoga oboljenja, pa ih sa razlogom ljudi nazivaju prirodnim antibioticima.

Med i bijeli luk bi trebalo da postanu vaše svakodnevne namirnice, jer podižu imuni sistem iz mrtvih. Isjeckajte dva, tri čehna bijelog luka i stavite ih u teglicu sa medom. Ostavite smjesu da odstoji sve dok se ne sjedini. (Tekst se nastavlja ispod)

Dovoljno je da uzimate jednu kašiku ovog lijeka svako jutro sedam dana uzastopno i vaš organizam će doživjeti nevjerovatnu promjenu!

Podiže imunitet

Kombinacija meda i bijelog luka pojačava snagu vašeg imunog sistema, što je važno ako se borite protiv neke bolesti, ali i kada želite da spriječite zarazu.

Štiti srce

Ova mješavina čisti krvne sudove od masti i time spriječava srčani udar. Dokle god krv nesmetano cirkuliše vašim organizmom, srce kao organ je zaštićeno.

Liječi upalu grla

Med i bijeli luk imaju visoko antiimflamatorno dejstvo, pa su veoma dobri za suzbijanje infekcije grla. (Tekst se nastavlja ispod)

Pomaže kod dijareje

Uz pomoć ove smjese možete da ojačate vaš digestivni sistem i na taj način uklonite svaku infekciju. Samim tim riješićete problem rijetke stolice.

Liječi suhi kašalj

Med i bijeli luk su izuzetni u razbijanju guste sluzi, koja se taloži u dnu vašeg grla i tako izaziva suhi kašalj. Ova kombinacija razvodnjava sekret i uklanja upalne procese. Isto važi i za sinuse.

Primjedbe